Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bleach

 

A történet középpontjában Kurosagi Ichigo áll, aki egy "hétköznapi" 15 éves középiskolás tanuló, akinek az eredeti hajszíne narancssárga, és amióta csak az eszét tudja, látja a szellemeket. Persze ez nem csak az ő egyedüli tulajdonsága, mert a családjában szinte mindenki látja, vagy érzékeli őket. De mindközül Ichigo látja őket a legtisztábban, és érzékeli őket. Kiéve az apja (Isshin), mert ő semmilyen formában nem érzékeli a szellemeket. Ezért hihetlenül irigy is fiára.

 

A Bleach nagy előnye, hogy nagyon vicces, és komoly is tud lenni egyszerre. Én legalábbis a mangán és az animén egyaránt nagyon nagyokat tudtam nevetni, a harc jeleneteknél pedig izgultam egész végig, hogy vajon mi lesz ennek a vége. Mert bizony nem mindig egyértelmű. Ezzel azt el is felejthetjük, hogy jön az ellenség, majd főhősünk az utolsó pillanatban mindig győz. Itt bizony Ichigo is sokszor bajban lesz, és csak nagy küzdelmek árán tud majd győzni.
Az animáció a kornak és a mai divatnak teljesen megfelel. Gyors, tiszta, szép és szép színes. A hangokat is csak dícsérni lehet, mert tényleg elsőosztályúak, akárcsak a zene. Minden ritmus, és dal teljesen illett az animében a helyzethez.
A karakterek kidolgozottsága kellően mély, mert minden karakteről minden lényeges dolgot megutudunk az idő folyásával.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.